Ny sjef i HAB

HAB-gründer Jan Harangen trekker seg etter eget ønske som daglig leder, og Torbjørn Haugo overtar som administrerende direktør.

HAB Production AS og HAB Construction AS er de produserende selskapene i HAB-konsernet med hovedkontor i Bærum. Selskapene driver primært som entreprenør innenfor anlegg og betong, og nyter et godt renommé blant kunder og ansatte.

 Selskapenes gründer, hovedeier og daglige leder, Jan Harangen, har etter eget ønske valgt å trekke seg som daglig leder etter en suksessrik oppbygging av selskapet. I stedet vil han i framtida arbeide som prosjektleder med særlig ansvar for større prosjekter i porteføljen. I tillegg vil han fortsatt delta i styret i eierselskapet HAB Invest AS, og være daglig leder i dette selskapet.

Til å etterfølge Jan Harangen som daglig leder i HAB Construction og HAB Production , er Torbjørn Haugo ansatt. Haugo kommer fra stilling som administrerende direktør i AF Decom AS, som er en virksomhet som under hans ledelse har hatt god lønnsomhet og samtidig økt årsomsetningen fra ca. 95 til ca. 410 MNOK fra 2004 til i 2008.

Haugo har dermed allerede én gang vært igjennom en slik utvikling som nå forventes i HAB.

Haugo kommer fra Dalen i Telemark og er 45 år gammel. Han har en allsidig bakgrunn og har gått gradene fra maskinkjører, anleggsleder, maskinansvarlig til å lede AF Decom AS nå. Han vil tiltre i stillingen tidlig i 2010.