Dag Andresen 60 år?

Skanska var ikke sene med å gratulere da Dag Andresen, administrerende direktør i Veidekke Entreprenør ved en glipp sto oppført som 60-års jubilant i siste utgave av Veidekke Magasin.

47 år gamle Dag Andresen forteller til Byggeindustrien at det i utgangspunktet var en navnebror i Kolo Veidekke som skulle stått som jubilant, men en noe uheldig korrekturleser i informasjonsavdelingen hadde ”rettet” Dag Andresen Kolo Veidekke til Dag Andresen Konsernledelsen.

Andresen tok selvsagt glippen med godt humør, men han ble noe overrasket da han på den påståtte 60 årsdagen fikk tilsendt en stor blomsterbukket.

– Jeg var spent på hvem det var som kjenner meg så godt at de gir meg blomster, men som allikevel ikke vet at jeg ikke er 60 år gammel, sier Andresen.

På gratulasjonskortet sto det; ”Gratulerer med 60-årsdagen. Må si du holder deg godt. Hilsen dine gode venner i Skanska.”

Andresen benytter sjansen til å takke de gode vennene i Skanska og han har en liten følelse av hvem i Skanska det er som står bak hilsen.