Moelven Limtre håvet inn storordre

Moelven Limtre AS har fått bestilling fra Veidekke Entreprenører AS på levering og montering av fire limtrebruer over E6-parsellen mellom Boksrud og Minnesund i Akershus. Ordren har en verdi på 30 millioner kroner.

- Dette er en viktig ordre for oss. Det er den største enkeltorde vår bedrift har hatt siden leveransene til flyplassutbyggingen på Gardermoen. Det er et viktig bidrag for sysselsettingen vår i vinter, sier Åge Holmestad, direktør ved Moelven Limtre AS.

Den nye E6-parsellen skal være ferdig høsten 2011, og er en del av ny 4-felts E6 mellom Gardermoen og Biri. De fire bruene skal leveres i perioden april 2010 til våren 2011. Ordren er på ca 30 millioner kroner og utgjør ca 1500 m3 limtre.

- Denne framdriften passer oss veldig bra. Bruene kan produseres om vinteren, det vil si på en tid hvor det normalt er lav aktivitet på andre prosjekter, sier Holmestad.

Alle de fire limtrebruene er forskjellige. – Dette er et nyskapende prosjekt, hvor bruene har en iøynefallende arkitektur. De vil bli flotte landemerker på den nye strekningen, avslutter Holmestad.

Ifølge nrk.no betyr ordren at alle ansatte ved Moelven Limtre AS nå er sikret jobb.