Revisor - Har du erfaring fra betongbransjen?

Kontrollrådet administrerer i dag 15 ulike sertifiseringsordninger innen byggevareområdet. Hovedvekten av ordningene ligger innen produktområdene betong, tilslag og asfalt. I tillegg administreres flere sertifiseringsordninger innen andre og relaterte produktområder. Kontrollrådet startet sin virksomhet i 1968 og er i dag utpekt som teknisk kontrollorgan iht. Teknisk forskrift 97 samt akkreditert for produkt-, kvalitetssystem- og miljøsertifisering. Vår virksomhet omfatter idag revisjon og sertifisering av vel 700 bedrifter, hvor 26 er utenlandske bedrifter.

FirmaKontrollrådet
Fylke
SøknadsfristSnarest

Har du erfaring fra betongbransjen?

Revisjon

Idet vår arbeidsmengde har økt og med bakgrunn i naturlig avgang hos oss, ønsker vi å øke vår kapasitet på revisjonssiden. Vi søker således etter en revisor til å forestå oppgaver innen vårt hovedområde betong. En vesentlig del av arbeidet vil bestå i å foreta revisjoner hos de produsentene som er sertifisert av oss. Vedkommende vil i utgangspunktet ha hele landet som arbeidsområde og det må således påregnes mye reisevirksomhet.

Vi ønsker en person med:

• Utdanning som ingeniør (bygg/anlegg), gjerne 3 – 5 års praksis. Kjennskap til eller erfaring fra den industrien vi arbeider i vil bli vektlagt. Erfaring fra KS-arbeid og revisjon er ønskelig, men ingen betingelse.

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

• Evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig

• Gode samarbeidsevner både internt og i forhold til våre kunder

Vi er idag 13 ansatte og holder til i et trivelig fagmiljø i Rådhusgaten 4, men tilbyr også hjemmekontorløsning. Stillingen krever således ikke stasjonering i Oslo.

Kontakt Jan Karlsen, Daglig leder, Telefon 905 82 786

Kontakt Steinar Ask, Teknisk leder, Telefon 918 39 641

Vis flere stillinger: