Haahjems nye finknuseverk

Haahjem presenterer sitt nye finknuseverk på belter, CTC 136 S3M.

– Det nye finknuseverket fra Haahjem kombinerer en rekke innovative løsninger for optimal produktivitet med lukket krets knusing. Den kraftfulle enheten er utviklet for å knuse norsk stein, og kan enten operere direkte etter en primærknuser, eller som en selvstendig enhet, skriver Haahjem i en melding.

 En stor kon-knuser uten topplager og et stort 3-dekket vibrasjonssikt er grunnkomponenter i den nye konstruksjonen. Med en romslig matelomme og en effektiv vibrasjonsmater med utskiller, skjer matingen direkte til knuser, uten å måtte gå veien om hovedsikten.

 – Kort vei fra mater til knuser sammenholdt med presis nivåstyring, gir optimal prosesskontroll og dermed høy fyllingsgrad i knuseren, skriver Haahjem.

 Maskinen kan mates enten ved bruk av hjullaster, gravemaskin eller en båndtransportør. Sistnevnte via en nedfellbar vegg i matelommen. Vibrasjonsmateren fungerer som bunn i matelommen og fjerner finstoff før materialet føres direkte til kon-knuseren via en båndtransportør.

En båndmagnet hengende over innmatingsbåndet sørger for at uknuselig uønsket metall, så som gravemaskintenner, bolter og lignende, ikke kommer i knuseren.

 Belteknuseren er selvgående med en lavutslipps diesel generator som kraftkilde, men kan i tillegg utrustes for tilkopling til eksternt strømnett.

 

Tekniske Data:

-Vibrasjonsmater 1,2 m x 4,5 m

-Forutskilling for mating Direkte til kon-knuser

-Kon-knuser med rullelager, 54” / 137 cm diameter

-3-dekket sikt 11m2(1,85 m x 6,0 m)

-Om bord 16,0 liter v8 turbo diesel generator set 550 kVa

-Dual power mulig

-Belteunderstell HD d7

-Netto kapasitet inntil 400 mtph

-Transport største kolli 75/65 t

-Totalvekt 108 t