Lederskifte i Veidekke

Fra og med 5. november 2009 overtar Per-Johan Plünnecke som leder av Veidekke Industri/Kolo Veidekke etter Vidar Aarvold som gjennom 10 år har ledet virksomheten.

Aarvold ønsker nå nye utfordringer i konsernet.

- Det er godt at vi i Veidekke konsernet har tilgang på den erfaring og kompetanse som et slikt lederskifte krever, og at vi med styrke kan sette inn våre egne, sier Per-Ingemar Persson som er konserndirektør med styreleder i Veidekke industri, Hoffmann AS og Veidekke Entreprenad AB.

Per Johan Plünnecke har vært ansatt i Veidekke siden 1995. De første fire årene var han leder for Region Øst i Veidekke Entreprenør, før han i 1999 overtok som leder Region Syd. Plünnecke kom til Veidekke fra Selmer (Skanska), der han var ansatt i 22 år, de siste som regionsleder. Før det igjen arbeidet han i firmaet STUAG i Sveits som anleggsleder.

 - Jeg ser frem til å videreføre arbeidet med videreutvikling av Veidekke Industri/Kolo Veidekke sammen med Per-Johan, sier Per-Ingemar Persson.

 - Han har all den erfaring en slik jobb krever, og så kjenner han Veidekke, vår virksomhet og vår bedriftskultur, legger han til.