Ny PBL hvordan blir hverdagen i praksis

2010 er et år hvor det blir nødvendig å tilegne seg kunnskap om den nye plan- og bygningsloven. Plandelen trådte i kraft 1. juli 2009 og byggesaksdelen med tilhørende forskrifter er planlagt å tre i kraft 1. juli 2010.

– Den nye loven vil få stor innvirkning for alle som er involvert i både planlegging og bygging. Norsk Byggtjeneste AS skal være Norges ledende aktør innen informasjonsformidling i byggenæringen. Et slikt seminar er derfor i tråd med vårt konsept og vil bidra til å sette fokus på viktige emner i en spennende innpakning innenfor den nye loven, sier adm. dir. Halvard Gavelstad.

På seminaret INPUT10 som holdes på Felix konferansesenter i Oslo 21. januar 2010 med konferansier Atle Antonsen vil det bl.a. bli satt fokus på hvordan den nye loven vil fungere i praksis når det gjelder planlegging, universell utforming og den digitale hverdagen. Samtidig stilles det spørsmål om de nye byggereglene vil være til hjelp for å redusere byggeskader – og er alle endringer til det positive?

Les mer om seminaret her