Klart for ny Utleiekonferanse

Norsk Utleieforening gjennomfører ny konferanse og utstilling på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen 18.- 19. februar 2010.

- Mer enn noen gang er det viktig å være proaktiv og bevisste på hva som venter av eventuelle trusler og nye muligheter, og i dette perspektivet vil Utleiekonferansen 2010 være en viktig arena, fastslår styreleder Ove Lunde.

- Så markedsutsiktene skremmer ikke utleiebransjen?

- Våre medlemmer og leverandørene har selvsagt merket markedsnedgangen og usikkerheten som preger byggenæringen, industrien og næringslivet forøvrig, men vi ser også at dette har utløst stor kreativitet når det gjelder å sikre utnyttelse av utleiemateriell og til å finne nye kundegrupper, sier Lunde.

Spennende program

- Fra vår side er intensjonen å gi bransjens aktører en oppdatert innsikt i hva som skjer i utleiemarkedet, og ikke minst med norsk økonomi på kort og litt lengre sikt, opplyser Lunde, som på konferansens første dag røper at hovedtemaet blir problemstillinger rundt outsourcing versus eie egen maskin- og utstyrspark.

På utleiekonferansens andre dag settes fokus på maskin- og utstyrssalget i Norge som tilsier et voksende behov for utskifting og fornying. Finansieringsalternativer, innbytteordninger og auksjonsformer vil bli belyst.

- Vi kan love et program med mange faglige høydepunkter, forsikrer Lunde. Endelig program med invitasjon og påmeldingsskjema sende ut i november.

Stor utstilling – viktig møteplass

Daglig leder i Norsk Utleieforening, Arne K. Bugge, satser også i 2010 på å få bransjens leverandører til å presentere seg i utstillingsområdet. På Utleiekonferansen 2009 deltok hele 36 av bransjens viktigste leverandører som utstillere – fullt hus, noe arrangøren Norsk Utleieforeningen har ambisjoner om også i 2010.

- Utstillingen er en meget viktig del av hele arrangementet, og den beste mulighet for leverandørene til å presentere seg og sine produkter direkte til beslutningstagerne, påpeker Bugge.

Deler ut priser, heder og ære

Under Utleiegallaen vil Utleieprisen 2010 deles ut til en person/bedrift som har utmerket seg spesielt innen utleiebransjen. Det skal også deles ut pris til beste stand på utstillingen.