Stema går vestover

Stema rådgivning har fått rammeavtale for rådgivingstjenester med Hordaland fylkeskommune.

Avtalen innebærer at selskapet skal bistå fylkeskommunen med prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse på nybygg, tilbygg og omfattende rehabiliteringer.

– Med denne avtalen styrker vi vårt engasjement på Vestlandet, som er et nytt marked for oss. Vi får bekreftet at vi har en kompetanse og personell som kvalifiserer oss også utenfor kjerneområdet vårt på Østlandet. Det er svært gledelig, sier daglig leder Øyvind Løkke i Nannestad-firmaet Stema Rådgivning AS.

Rammeavtalen med Hordaland fylkeskommune er en av flere lignende rammeavtaler med offentlige aktører Stema Rådgivning har kapret det siste året.

– Vi setter pris på slike avtaler, også fordi det ofte gir oss interessante oppgaver med stor variasjon. Dessuten har vi knyttet til oss medarbeidere med base i Bergen og på Stord så vi skal kunne gi god oppfølging til Hordaland fylkeskommune, sier Løkke. Hordaland fylkeskommune disponerer i dag om lag 400 000 kvadratmeter bygningsmasse fordelt på blant annet kontorbygg, videregående skole, tannklinikker og bussanlegg.

– Fylkeskommunen har mange skolebygg, som er en type bygg mange av våre medarbeidere har god kompetanse på. Det tror jeg var utslagsgivende i forhold til at vi slo ut mange betydelig større rådgivingsselskaper i konkurransen om å få rammeavtale med Hordaland fylkeskommune, sier Øyvind Løkke.

Stema har for tiden 43 medarbeidere, opplever stor vekst, og har hovedkontor i Nannestad i Akershus.