Heder og ære til Seltor

Seltor entreprenør gikk til finalen i Ernst & Youngs kåring av Entrepreneur of the Year for region sør.

Som én av tre finalister i kåringen av vekstbedrifter i regionen, tar Seltor juryens nominasjon som en bekreftelse på at Seltor har riktig fokus i selskapet.

Seltor Entreprenør er også stolte av å være den aktøren i bygg- og anleggsbransjen som markerer seg i kåringen.

- En finaleplass i denne prestisjekåringen av vekstbedrifter tar vi som en bekreftelse på at vi driver en solid virksomhet og har riktig strategi, sier Stian Råmunddal i Seltor etter gårsdagens kåring av vekstbedrifter i Aust-Agder, Telemark og Vestfold i. Vinneren ble brødrene Wang og selskapet Vakt Service AS.

Til tross for en turbulent tid, med finanskrise og stillstand i deler av bygg- og anleggsbransjen, har Seltor Entreprenør vist at de har taklet utfordringene og oppnådd gode økonomiske resultater de siste årene. Det mener mener juryen i Entrepreneur of the Year for region sør er så unikt at Seltor fikk plass i finaleheatet i kåringen.

- Det er hyggelig å få et slikt klapp på skulderen. Samtidig bidrar prisen til å skape forventninger til oss i årene som kommer, sier Stian Råmunddal. Han leder selskapets Oslo-avdeling og eier av 55 prosent av aksjene i Seltor Entreprenør.

Det var Stian Råmunddals bestefar som etablerte bedriften i 1938 og Stian tok over da faren i 2007 valgte å trappe ned. Med solid fotfeste i Telemark har Seltor vokst og blitt en solid aktør i bygg- og anleggsbransjen fra Agder-fylkene til Akershus.

- Vi har bygd videre på selskapets kultur og samtidig vært offensive på en sunn måte, sier Råmunddal.

Seltor entreprenør er en av få aktører som kan utføre oppdrag fra idé til komplett leveranse. Med egen avdeling med arkitekter og utviklere stiller Seltor meget sterkt når eiendomsutviklere ønsker mer enn å bygge.

- Vi kan være med hele veien fra tomten skal utvikles frem til at bygget bygget tas i bruk. Dette er vår strategi og denne prisen kan sees på som en anerkjennelse av vår måte å jobbe på, sier Terje Kaasa Larsen. Han leder Seltor i Porsgrunn og var sammen med Råmunddal nominert til prisen.

- Vi er stolte av den interessen juryen har vist vår bedrift og måten vi jobber på. Det er alle våre ansatte som er nøkkelen til vår suksess. Våre ansatte har vist ansvarlighet, pågangsmot og evne til rakst å snu seg om når det har vært nødvendig. Derfor tror vi Seltor entreprenør vil gjøre det godt også i årene som kommer, avslutter Larsen.