100.000 i finnerlønn for tips om tomt

En prisjakt på nettet for å finne de billigste byggevarene førte til at Raymond Pettersen fra Trondheim ble oppmerksom på en konkurranse hos byggvarekjeden Byggmax.

De trengte publikums hjelp til å finne ledige tomter eller lokaler for mulige nyåpninger av varehus. Raymond brukte to minutter på å sende inn sitt tips, og kan nå glede seg over 100.000 kroner i finnerlønn fra Byggmax.

Det var i vår at Raymond Pettersen fra Trondheim satt på nettet og sjekket ut priser på nye dører. Huset skulle pusses opp, og han ville sjekke hvor han kunne finne de rimeligste dørene. Han hadde hørt om Byggmax og visste at de hadde nettbutikk, men at de ikke var tilstede i Trondheim. Da ble han plutselig oppmerksom på en konkurranse på kjedens hjemmesider der de etterlyste tips om mulige tomter eller lokaler som kunne være aktuelle for etablering av nye butikker. Raymond hadde hørt rykter om at den gamle Byggmakker-butikken i Haakon VIIs gate skulle legges ned, og sendte inn følgende tips:

"Tja, om dere skal til Trondheim legger Byggmakker Lade ned i løpet av sommeren. Da skulle det vel bare være å flytte rett inn? Lykke til!"

Som å vinne i Lotto

Da Byggmax nylig tok kontakt og fortalte at ny butikk skal etableres i nettopp disse lokalene, hadde Raymond glemt hele konkurransen. Det tok derfor noen sekunder før han skjønte hva det dreide seg om, men han kom fort til seg selv da han skjønte at tipset ble belønnet med 100.000 kroner.

- Også jeg som aldri har vunnet mer enn 20 kroner på Flax-lodd. Dette var både overraskende og svært gledelig, sier en strålende fornøyd Raymond Pettersen.

Nå blir det både oppussing og nye dører til huset, og kanskje blir det fremdeles penger til overs.

Tomtejakt over hele Norge

Det var i vår byggevarekjeden BYGGmax startet sin tomtejakt og ba publikum tipse om tomter eller bygg i Norge der kjeden kunne etablere nye varehus. Tips som førte til kontrakt av tomt eller bygg ville bli belønnet med 100.000 kroner.

- Vår ambisjon er 10-15 nye byggevarehus i Norge i løpet av noen år og vi er veldig glade for å kunne åpne ny butikk på Lade i Trondheim, sier administrerende direktør i Byggmax, Magnus Agervald.

Byggmax sier at de er fornøyd med utviklingen i Norge og vil derfor satse på å åpne flere varehus. Med ambisjoner om inntil 15 nye butikker i Norge betyr det at det ligger halvannen million kroner og venter på å bli delt ut i form av finnerlønn.