Nanset bygger nytt

Veidekke skal bygge nytt anlegg for Hitachi-imortøren Nanset Standard i Larvik.

- Nanset Standard AS har vokst betydelig de siste 3-4 årene, både med hensyn til markedsandeler og produktspekter. Det er med stor glede og entusiasme vi meddeler at selskapet vil flytte til store og tidsriktige lokaler som vil stå ferdig primo 2011, skriver administrerende direktør Tom Johansen i Nanset Standard i en pressemelding.

For å sikre en fortsatt positiv utvikling har altså Nanset Standard AS besluttet å flytte virksomheten. Morselskapet til Nanset Standard AS, Sørenco AS, kjøpte i denne forbindelse en tomt på ca. 40 mål på Bommestad tidlig i 2008. Tomta er beliggende nær E-18, bare en kilometer fra der Nanset Standard har vært å finne siden innflyttingen i 1977.

Torsdag ble det inngått en totalentreprisekontrakt med Veidekke. Bygningsmassen vil utgjøre

ca. 6.000 kvm., hvorav ca. 4.000 kvm. verksted/ lager, herunder sveiseverksted, lakkboks for store maskiner og 2 vaskehaller. Byggeperioden estimeres til 13-16 måneder, og en forventer således operativ drift i anlegget fra primo 2011.

Nanset Standard AS står fritt til å disponere nåværende lokaliteter gjennom hele flytteprosessen, slik at en kan sikre ordinær drift i perioden rundt adresseskiftet.

Foruten hovedanlegget i Larvik har Nanset Standard avdelingskontorer med tilhørende verksteder i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Stjørdal, Lillestrøm og på Møre.