Årets rørleggerbedrift

- Det er veldig hyggelig at vi får synliggjort vår kompetanse og ikke minst veldig artig å bli belønnet med en pris, sier daglig leder Torstein Tveiten i Rørsenteret Kongsberg AS.

Implementering av gode holdninger, vilje til å utvikle bransjen og fokus på redusering av vannskader er blant kriteriene for tildelingen. - Salgssjef i If, Ulf Michaelsen, beskriver vinneren som en seriøs og positiv holdningsskaper i rørleggerbransjen. - Rørsenteret Kongsberg har vist stort engasjement ved å opparbeide riktige holdninger blant de ansatte og en utpreget vilje til å unngå vannskader. Bedriften er kort sagt en verdig vinner. Rørsenteret er plukket ut blant NRLs medlemsbedrifter og er forsikringskunde hos If.

Tillit skaper stolthet

I tillegg til ros og diplom vanker det også en gavesjekk på sikkerhetsutstyr til en verdi av 10.000 kroner. Torstein Tveiten foreteller at tillit er deres viktigste verktøy. – Jeg tror mye av grunnen til at vi gjør det bra, er at vi stoler på våre ansatte og gjør vårt beste for at de skal være stolte av den jobben de gjør. Han forteller at prisen er viktig i den forstand at den bekrefter bedriftens seriøsitet og bidrar til at de vil strekke seg langt for å opprettholde kravene til godt utført arbeid. – Det er god motivasjon når den jobben man gjør blir lagt merke til. Ikke minst er positiv oppmerksomhet hyggelig for vårt omdømme, sier Tveiten.

Voldsom vekst

Rørsenteret Kongsberg AS har eksistert siden 1987 og sluttet seg i 2006 til VVS-entreprenøren ORAS. Torstein Tveiten har vært daglig leder siden 2004. Bedriften har de siste årene opplevd en enorm vekst og teller pr. juli 2009 47 ansatte med en omsetning på ca 100 millioner. I dag har rørsenteret to avdelinger. I Kongsberg Næringspark jobber kontoret med industri og større byggeprosjekter.

I tillegg har de en nyåpnet butikk i Kongsberg sentrum som jobber mot privatmarkedet, hovedsaklig service- og renoveringsoppdrag.