Sprek ASAK-kvinne

En av byggevareindustriens bedrifter som virkelig slo til i forbindelse med innsamlingsaksjonen til Care, var Asak Miljøstein. Sjefen selv – Laila Aarstrand – tok utfordringen og vant en joggetur med hotellkongen Petter Stordalen. Prislapp: 20 000 kroner!

- Det er viktig at byggenæringens bedrifter viser ansikt også i slike sammenhenger, sier Aarstrand som sier at hun er vel forberedt til joggeturen som forhåpentligvis skjer tidlig om morgenen neste torsdag. Hun inviterer Byggeindustrien med på turen. I tillegg har hun invitert 16 ansatte på treningstur.

– Jeg bød på auksjonen fordi Stordalen er en energibombe mange har mye å lære av, og byggevarebransjen trenger et slikt engasjement, sier Aarstrand til nrk.no.

- Når man har jobbet 20 år i reiseliv har man mye erfaring som kan overføres til byggenæringen, sa hun til Byggeindustrien etter at hun ble ansatt hos Asak Miljøstein..

Etter å ha vært en sulten selger i reiselivsbransjen, er det mange som ser frem til at hun tar med seg en del av denne kunnskapen også til byggenæringen, skrev vi da.

Hun kom fra Farris Bad i Larvik som hun har bygget opp. Det åpnet tidligere i år og er blitt et fantastisk sted. Ellers har hun bred bakgrunn fra mange deler av reiselivsbransjen. Hun har bl a jobbet i lederposisjoner innenfor Wingsystemet både i Tyrkia og i Spania. For seks år siden gikk hun inn i hotellsystemet til Petter Stordalen.

Nå gleder han seg til å møte sin gamle kollega til en treningsøkt.

 

 

Også blomsterkassen som ble laget av skolebarn i forbindelse med NCCs store sommerskole, ble auksjonert bort.

Byggenæringen har tradisjon for å stille opp i slike sammenhenger. De siste årene har næringens bedrifter bidratt med millionbeløp til gode formål.

Care-aksjonen ble meget vellykket med et resultat på 188 millioner kroner.