Ny direktør i Entra

Ingrid Schiefloe ny direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Entra Eiendom.

Ingrid Schiefloe (50) er ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Entra Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som informasjonssjef i Telenor ASA. Hun tiltrer stillingen 1.januar 2010.

Schiefloe er cand. mag. med blant annet journalistutdannelse og har mer enn 20 års aviserfaring fra både Trønder-Avisa, Nationen og Dagens Næringsliv. I sistnevnte arbeidet Schiefloe i 17 år, blant annet som finansreporter med spesialansvar for eiendom, London-korrespondent, redaksjonssekretær og redaksjonssjef for næringsliv inklusive eiendom, foruten at hun var med å starte mediehusets første elektroniske nyhetstjeneste, DNX, og den internasjonale shippingavisen TradeWinds.

Siden 2002 har Schiefloe jobbet med kommunikasjon i Telenor, først som informasjonssjef i Canal Digital AS, deretter som kommunikasjonsdirektør i Telenor Broadcasting Holding AS og siden 2008 som informasjonssjef i Telenor ASA.

- Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av Ingrid Schiefloe. Hun har bred erfaring både fra media, kommunikasjon og arbeidet med samfunnsansvar. Hun kjenner eiendomsbransjen godt og nyter stor tillit. Det er hyggelig hun har takket ja til å bli en del av vårt team, sier administrerende direktør Kyrre Olaf Johansen i Entra Eiendom AS.

- Å forlate Telenor, var ingen enkel avgjørelse, men muligheten til å begynne i bransjen eiendom og bedriften Entra, kunne jeg ikke la gå fra meg. Det blir spennende å få være med på den videre utviklingen i et av landets ledende eiendomsselskap. Jeg gleder meg til igjen å få jobbe med eiendom, en bransje jeg i mange år har vært opptatt av, sier Schiefloe.