Medbringertruck forenkler produkthåndteringen

Levering og håndtering av varer på byggeplassen kan stedvis være en utfordring – både pga begrenset plass og tidspress. Men uansett ønsker kundene at produktene skal leveres på en forsvarlig måte og til rett tid.

Produktsjef Torkel Wæringsaasen hos AS Rockwool kan fortelle at de nå kan tilby levering med truck til alle byggeplasser som betjenes med lastebil.

- Den nye tjenesten kaller vi medbringertruck, sier produktsjefen. Han gjør oppmerksom på at tjenesten, som har et eget gebyr, må bestilles i forbindelse med den ordinære varebestillingen.

- Bruk av medbringertruck vil være fordelaktig for kundene på flere måter, mener Wæringsaasen.

- Spesielt på mindre byggeplasser der man kanskje har begrenset med plass og ingen truck til disposisjon, kan det være greit å få satt pallene nærmest mulig der de skal brukes. Ikke bare gir det en økonomisk gevinst med hensyn til de interne håndteringskostnadene, det reduserer også muligheten for skade på produktene, sier han.

På større prosjekter der isolasjonsvolumene også er større, kan ventetid på ledig truckkapasitet unngås og behovet for senere “internflytting” av pallene blir mindre.