Seniorrådgiver / rådgiver

Kommunal- og regionaldepartementet Bolig- og bygningsavdelingen har ansvaret for å følge opp regjeringens bolig- og bygningspolitikk. Gjennom juridiske og økonomiske virkemidler, og gjennom veiledning og informasjon, ønsker styresmaktene å påvirke utviklingen i bolig- og byggesektoren i Norge. Husbanken, Statens bygningstekniske etat og Husleietvistutvalget i Oslo og Akershus er virksomheter som er tilknyttet avdelingen.

FirmaKommunal- og regionaldepartementet Bolig- og bygningsavdelingen
Fylke
Søknadsfrist20.10.2009

 

Seniorrådgiver / rådgiver (fast) - Kommunal- og regionaldepartementet / Bolig- og bygningsavdelingen

Har du lyst til å være med å påvirke morgendagens bygningspolitikk?

Arbeidsoppgaver

Oppgavene vil være utviklings- og prosjektarbeid, veiledning og enkeltsaksbehandling innenfor Byggeprosseksjonens arbeidsområde, bl.a. knyttet til effektivisering av byggesaksprosesser og reduksjon av byggfeil. Stillingen innebærer også arbeid med implementering av ny bygningslovgivning, helse- og sikkerhetskrav i byggevirksomheten, FDV samt faglig styring og samarbeid med Statens bygningstekniske etat og Husbanken. Oppgavene vil konkretiseres nærmere med basis i kompetansen til den som tilsettes i stillingen.

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning fra universitet eller høgskole på masternivå eller tilsvarende på relevante fagområder som for eksempel bygg, jordskifte, arkitektur, samfunnsplanlegging. Erfaring fra byggevirksomhet (entreprenør eller rådgiver) og/eller byggesak i privat eller offentlig virksomhet. Særlig relevant praksis kan kompensere for ønsket utdanning. Søkere må ha god skriftlig og muntlig formuleringsevne og beherske engelsk, skriftlig og muntlig. Den som tilsettes må kunne takle en hektisk arbeidshverdag og ha evne til å prioritere mellom kortsiktige og langsiktige oppgaver.

Vi tilbyr

Lønn som seniorrådgiver kr 446 700 - kr 581 700 (ltr 58 - 72) og rådgiver kr 387 500 - kr 463 000 (ltr 50 - 60)

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å få brukt fagkunnskapen din i den spennende grenseflata mellom fag og politikk. Vi holder til i moderne lokaler og har fleksible og gode arbeidstids- og velferdsordninger og et godt arbeidsmiljø.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

KRD er en IA-virksomhet og arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med redusert funksjonsevne. Søkere som synliggjør at de har redusert funksjonsevne vil bli innkalt til intervju dersom de er kvalifisert for stillingen.

Utdanningsnivå

Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad

Personlige egenskaper

Vi ønsker en medarbeider med engasjement for fagfeltet og gode analytiske evner. Det er også ønskelig med en stor grad av selvstendighet og initiativ, samt evne til å organisere og lede prosjekter.

Diverse arbeidsforhold

Fast

Antall stillinger: 1

Kontaktinfo:

Ole Molnes avdelingsdirektør 22 24 71 06 / 977 69 002

Søk på stillingen:

https://www.webcruiter.no/wcmain/CvJobRespond1.aspx?oppdragsnr=529607414&company_id=143424301&culture_id=NB-NO