BNL med kanonmøte

Byggenæringens Landsforening (BNL) innkaller til gratis stormøte med kanonforedrag om byggenæringens økonomiske fremtid, politiske utfordringer og egne ambisjoner.

Dette skjer på et åpent møte som er lagt til BNLs årlige representantskapsmøte som i år avholdes på Radisson SAS Scandinavian Hotel ved Holbergs plass fredag 9. oktober.

Til å belyse de viktige spørsmålene har BNL greid å samle noen av landets fremste premissgivere og analytikere til å holde foredrag.

Det er den publikumsvennlige sjefsøkonomen Harald Magnus Andreassen i First Securities som skal ta forsamlingen med inn i fremtiden gjennom å ta for seg den nasjonale og internasjonale økonomiske utviklingen i de neste tre årene, og hvilke konsekvenser denne vil ha for byggenæringen.

Stor interesse samt store konsekvenser for byggenæringen knytter det seg også til befolkningsveksten og de demografiske endringene de neste årene. Det er forskningsdirektør Ådne Cappelen i Statistisk Sentralbyrå som har hånd om dette foredraget.

Statsbyggsjef Øivind Christoffersen skal behandle tidens store spørsmål knyttet til energi og miljø, og som representant for de store byggherrene vil han gi klare signaler om hvilke forventninger og ambisjoner man har til byggenæringen på dette området.

Også regjeringen vil være representert på det åpne møtet med kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa, og hun vil avsløre hvilke politiske målsettinger regjeringen har for byggenæringen.

BNL-sjef Ketil Lyng avslutter stormøte med å presentere byggenæringens utfordringer til myndighetene.

Påmelding kan skje innen 1. oktober til veslemoy.nestvold@bnl.no