Bilder og videoer fra Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg er avsluttet for denne gang. Vi har samlet alle inntrykkene fra messen på ett sted. De totale besøkstallene er nå også klare.

De foreløpige tallene viser at 41 408 personer har vært innom Bygg Reis Deg 2009. Arrangørene håpet på 50 000 besøkende. Hele svikten ligger blant forbrukerne. Det som har reddet messen er proffene, sier messegeneral Halvard Gavelstad som opplyser at det var 32 477 proffer som besøkte messen. Det er 3 176 flere enn i 2007.

- Jeg er meget fornøyd med at vi har hatt flere proff-besøkende. Dette synes også de aller fleste utstillerne å mene. Selvsagt er det noen utstillere som i hovedsak retter seg mot forbrukermarkedet, og de er nok skuffet, sier Gavelstad i Bygg Reis Deg til Byggeindustrien.

- For to år siden kom besøkstallet totalt opp i 55 037. Nå viser tallene et lavere besøk. Men hele svikten på ca 13 500 skyldes da at forbrukerne har prioritert andre ting denne uken, sier Gavelstad.

 

Byggeindustrien/bygg.no  har langt ut en lang rekke saker fra messen, og disse finner du her (husk at du kan bla videre i søk-siden som kommer opp.

Det er også laget flere innslag til Bygg-TV på messen. De finner du her.

Vi har naturligvis også tatt mange bilder på Bygg Reis Deg 09, og de finner du i flere bildekaruseller under.