Nytt garasjefundament

Nordic Isoelementer fra Biri er på plass på Bygg Reis Deg 2009 med et nytt garasjefundament som gjør at man kan støpe dekke og ringmur i samme operasjon.

- Vi har nettopp kjørt siste testrunde og rakk akkurat å presentere konseptet til messa, sier salgssjef Leiv Peter Blakstad fornøyd. Produktutviklingen har foregått i over ett år. Systemet er basert på moduler som gjør at man kan støpe dekke og ringmur i samme operasjon og ivareta oppløftet. Fundamentet kan skreddersys for hver garasje og kan benyttes også for større garasjeanlegg.

Salgssjefen rapporterer om god respons fra proffmarkedet. – Man får gjennomført tre operasjoner på en gang, det er ikke tvil om at mange ser på det som et konkurransefortrinn, sier han.

I og med nye krav til isolasjon i og med Tek 07 (Teknisk Forskrift til Plan- og bygningsloven) som gjorde seg gjeldene fra 1. august 2009, presenterer Nordic Isoelementer også en ny ringmur med innvendig oppløft. – Tu50/Ti50 tilfredsstiller de nye kravene til standarden og har en kuldebrobryter på svilla, sier Leiv Petter Blakstad.