HTH med messens beste stand

HTH Kjøkken har Bygg Reis Degs beste stand. De vant frem i en tøff konkurranse med de 415 andre utstillerne på messen. (Se video og bildekarusell)

Det var en sammensatt jury med medlemmer fra Byggevareindustriens Forening, Byggeindustrien, Norges Varemesse og Bygg Reis Deg som plukket ut kjøkkenleverandøren som vinner.

I juryens begrunnelse for tildeling av utmerkelsen står det:

”Standen skiller seg ut fra messens øvrige standløsninger. Helhetsinntrykket er tiltalende, Det er ikke tvil om hvilke produkter som eksponeres. Bruken av glass, lys og vegger gir en fantastisk stoppeffekt. Standbetjeningen er faglig dyktige og imøtekommende, men kunne med fordel vært bedre merket.”

- HTH er en verdig vinner. Ut fra juryens kriterier har de messens beste stand, sier juryformann Arne Skjelle som er adm. direktør i Byggevareindustriens Forening.

Daglig leder i HTH Kjøkken AS Norge forteller at de har brukt tiden siden januar til utforme standen.

- Vi bestemte oss for å satse på Bygg Reis Deg for ett år siden og i løpet av denne perioden har størrelsen på ustillingen bare vokst. Vi startet litt forsiktig, men bestemte oss for at om vi skulle være med, så skulle vi gjøre det skikkelig, sier Karlsen. De stiller med en tiltalede 300 kvadratmeter stor stand. Jubelen sto selvsagt i taket da Karlsen og salgssjef Torben Møller i HTH Køkkener kom til standen med beviset på at de er de beste på Bygg Reis Deg 2009.

Arne Skjelle forteller at HTH vant frem i en svært tett konkurranse med en rekke av messens andre gode utstillere.

- Det er mange som har utmerket seg med flotte stands. Det er lagt ned store ressurser i arbeidet og messen fremstår som profesjonell og tiltalende med stort mangfold, sier Skjelle.

Ved siden av vinneren fikk Layher og Quooker hederlig omtale for sine utstillinger.