Bygde spikertelt vant drømmereise

Andre Myklebust fra Lillestrøm stakk av med hovedpremien i Hunton Fibers store Asfalt Vintett-konkurranse. Premien er ikke mindre enn en valgfri reise til hvor han vil i verden.

- Dette er bare helt uvirkelig, sier Andre etter at han får overrakt beviset på at han er vinneren av en drømmereise på Hunton Fibers stand på Bygg Reis Deg 2009. – Dette er første gang jeg vinner noe som helst, får håpe kona har lyst til å bli med, sier han med et fornøyd smil om munnen.

Konkurransen til Hunton Fiber har pågått siden i vår. I tilfeldige paller med Asfalt Vindtett fra Hunton Fiber har det ligget over 400 vinnerlodd med ulike premier. – Det er fortsatt mange flotte premier igjen, avslører marketingsjef Camilla Klem.

Den heftigste premien stakk Andre av med. Han er selvstendig næringsdrivende og driver firmaet Dovregården. – Jeg holder først og fremst på med vedlikehold av et kontorlokale i Lillestrøm, og kaller meg først og fremst vaktmester, men tar i ny og ne andre småoppdrag, forteller han. Vinnerloddet fant han forrige lørdag da han satte opp et spikertelt for en kamerat i Trysil. – Jeg visste ikke om konkurransen i det hele tatt, så jeg var heldig at jeg i det hele tatt fant loddet.

Noen storforbruker av Asfalt Vindtett er han ikke. – Denne type oppdrag har jeg kun noen få av i løpet av året, så mine odds har vært svært dårligere. Dette var kjempeflaks!

Hvor turen går har han ikke bestemt seg for ennå. - Men jeg har en liten drøm om å se USA, avslører han. Andre har selv camingvogn stående på helårsbasis i Trysil og er en skiglad mann. – Det hadde jo vært kult å kunne besøke et skisted i USA også, drømmer han.