Ny utendørs sparkelmasse

En av nyhetene som Rescon Mapei har med til Bygg Reis Deg er en utvending sparkelmasse med ekstrem god frostmotstand, sier markedssjef Helge Aasen til Byggeindustrien. (Oppdatert med video)

Massen som er gangbar etter fem timer, kan legges på betong, fliser, puss osv, sier Aasen som også trekker frem at massen kan legges på i tykkelser fra 5 til 20 millimeter i et sjikt. Massen er velegnet masse til å bygge fall. Det er også meget høy sluttfasthet – 55 MPa.

De n andre store nyheten man har er den nye murmalingen – Silancolor Plus Systemet som beskytter mur, puss og betong mot alger og sopp. Murmalingen er meget diffusjonsåpen og vannavisende.

Skal malingen få full effekt er det viktig med skikkelig rengjøring. Da bruker man en spesiell cleaner som renser i dybden. I tillegg må det legges på en primer før man maler.

På messen viser vi også en ny balkongmembran som er polyuretanbasert og legges på flytende. Mapefloor PU Flex. Den er gangbar og brukes både som slitebelegg og tettesjikt.

Vi har i messeperioden åtte medarbeidere på vakt til en hver tid, sier han. Det er femte gang Rescon Mapei deltar på Bygg Reis Deg. For oss er dette en viktig møteplass. Det skapes nye relasjoner og vi får vist vårt brede sortiment.