Prosjekteringsleder

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper

og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av østlandsregionen.

De 850 ansatte i selskapene utførte i 2008 arbeider for ca. 2.100 mill.kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger.

BackeGruppen deltar aktivt i utvikling av boliger og næringsbygg,og har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet

BackeGruppen

AS Backe (morselskap)

AS Ing. Gunnar M. Backe

Martin M. Bakken AS

Agathon Borgen AS

Buer Entreprenør AS

AS Miljøbygg

Våle Bygg AS

Backe Østfold AS

Bøhmer Entreprenør AS

Backe Bygg AS

Mjøsen Murmesterforretning AS

Backe Prosjekt AS

BAS Maskinutleie AS

www.backe.no

FirmaMartin M. Bakken AS
Fylke
Søknadsfrist15.10.2009

Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har forventet omsetning i 2009 på 400 mill. kroner. Vi er 130 ansatte, i stadig utvikling og skal styrke vår organisasjon med:

PROSJEKTERINGSLEDER

Prosjekteringsleder har en nøkkelrolle med prosjekteringsansvar i ett eller flere av våre prosjekter. Prosjekteringsleder deltar også aktivt i selskapets kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeide.

Vi søker en person med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra entreprenørbedrift, byggelederfirma eller konsulentvirksomhet. For øvrig legger vi stor vekt på personlige egenskaper, spesielt systematisk arbeidsform og gode samarbeids og kommunikasjonsevner. Vi tilbyr allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig, spennende og til tider hektisk miljø.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen og selskapet, kan du ringe adm. direktør Svein Tollersrud, Martin M. Bakken AS, tlf. 913 77 910 eller vår rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 995 54 411. Vi imøteser gjerne telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et uforpliktende møte om stillingen.

Søknad med CV sendes innen 15. oktober til

krog.co@online.no

Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: