Vil gjøre steinbransjen sexy

Administrerende direktør i Asak miljøstein, Laila Aarstrand er stolt av å kunne presentere et nytt hellesortiment på Bygg Reis Deg 2009.

Det nye hellesortimentet består av en to-sjikts betonghelle med grov, sterk betong i bunnsatsen og en finere betong i oversatsen som gir en tettere overflate og fin finish, ikke helt ulik en flis.

- Vi har stor tro på det nye sortimentet. Vi ser at trenden går mot at nordmenn investerer stadig mer også i utemiljøet på eiendommen sin, sier Aarstrand. Det tradisjonelle firmaet som kan se tilbake til aner fra tidlig på 19-tallet, er nå klar til å ta en ny posisjon i et marked i utvikling.

– Utviklingen går mot mer fokus på design når det gjelder bygg. Vi vil være med på denne utviklingen og rett og slett gjøre steinbransjen mer sexy, sier Aarstrand. – Vi ser allerede nå at vi har fått god oppmerksomhet og har stor tro på dette markedet.

Sortimentet som presenteres på messa er produsert i Tyskland. Hvis etterspørselen blir god, vil hellene bli satt i produksjon ved Asaks produksjonsanlegg i Fetsund i 2010.