Driftsingeniører

Om Undervisningsbygg:

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2,5 milliarder kroner skal gjennomføres i 2009.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 timers uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

FOR MER INFORMASJON:WWW.UNDERVISNINGSBYGG.OSLO.KOMMUNE.NO

FirmaUndervisningbygg
Fylke
Søknadsfrist25.09.2009

Driftsingeniører

Bygg – elektro - vvs

Til vår eiendomsavdeling, seksjon for Drift og vedlikehold, søker vi fire driftsingeniører som skal ha ansvar for drift og vedlikehold av 10-15 skoler og idrettshaller. Stillingen inngår i et team hvor ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av foretakets eiendomsmasse ligger.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Utarbeide vedlikeholdsplaner for den enkelte skole

• Bestille og følge opp løpende vedlikehold

• Oppfølging av vaktmester og løpende vurdering av vaktmesters leveranse til foretaket gjennom regelmessig besøk ved tildelte eiendommer

• Føre tilsyn med dokumentasjon som føres på den enkelte skole

• Periodisert beredskapsvakt, med utrykning ved spesielle tilfeller, (brann, hærverk, innbrudd)

• Benytte seg av de til enhver tid gjeldene rutiner og systemer

Kvalifikasjoner:

Stillingene krever formell utdanning som ingeniør, tekniker eller fagbrev tekniske fag samt relevant erfaring innenfor flere av fagområdene bygg, elektro, vvs og teknisk drift. Kjennskap til IT-baserte vedlikeholdssystemer er ønskelig. Lang erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det legges vekt på gode samarbeidsevner, evnen til å ta initiativ, serviceinnstilling og erfaring fra lignende arbeid.

Søknadsinformasjon:

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:

Seksjonsleder Brynjulf Buraas, telefon: 918 77 643

Søknad sendes via vår samarbeidspartner: www.adecco.no/select

Søknadsfrist: 25.09.2009

Vis flere stillinger: