Eldegard overtar etter Krokstrand

Samtidig som byggutengrenser.no fra årsskiftet går inn i en ny treårsperiode blir det skifte i ledelsen av prosjektet.

Ole H Krokstrand, som har vært prosjektleder fra starten av, blir som mange vet, pensjonist. Styret i byggutengrenser.no har engasjert Jan Eldegard fra HeidelbergCement som ny prosjektleder fra januar 2010.

Eldegard vil være kjent for mange i sement- og betongbransjen. Han er sivilingeniør og har vært tilknyttet Norcem/Scancem/HeidelbergCement-systemet siden 1985 både som salgs- og markedssjef og senest som prosjektansvarlig for HCs engasjement i Latvia og Litauen.

Han var i flere år med i Norsk Betongforenings styre, og satt som formann i perioden 2000-2003.

Glede og respekt

Eldegard er en engasjert og utadvendt bransjemann, han har vært en god støttespiller til byggutengrenser.no fra starten av, og byggutengrenser.no er sikre på at han blir en god arvtager.

– Det er med stor glede og respekt jeg nå går inn i byggutengrenser.no. Samtidig er jeg ydmyk for hvordan jeg kan fylle sporene etter Ole, som jo på en svært personlig måte har vært selveste byggutengrenser.no. Jeg kan nok ikke love å bli en kopi av Ole men jeg vil bygge på det positive som er oppnådd så langt og bruke mine kunnskaper og egenskaper for å videreføre dette viktige bransjeprosjektet. For meg er det også svært viktig å videreføre den gode kontakten som Ole har skapt på tvers av både mur- og betongbransjen samt inn mot arkitektmiljøene, sier Eldegard.

Han vil bidra i byggutengrenser.no allerede fra 1. oktober og vil da jobbe sammen med Krokstrand på enkelte av aktivitetene i prosjektet.

Krokstrand har sagt seg villig til å bistå prosjektet innen definerte oppgaver også etter årsskiftet og vil dermed være en viktig ressurs for bransjen.

Ny markedskonsulent

Byggutengrenser.no har også ansatt en ny markedskonulent. Kirsti Skogseth har vært i prosjektet siden februar. Hun overtok jobben etter Rita og havnet midt oppe i arbeidet med nye hjemmesider og murverksboken.

- Dette har hun utført på en strålende måte, og har vært en solid styrking av administrasjonen, sier Ole H Krokstrand.