Sjefene gikk - og vant

Nøyaktig ni over ni i onsdag (09.09.09) tok den øverste ledelsen i Helsebygg og NCC beina fatt fra nye St. Olavs Hospital til flyplassen på Værnes. Ankomst: 17.30.

Sjefsmarsen på 3,8 mil var resultat av et fire år gammelt symboltungt veddemål mellom topp- og mellomledelse i landets største byggeprosjekt.

- Vi hadde jo et veddemål. Var det i henhold til planen skulle prosjektledelsen gå, var det ikke etter planen skulle funksjonærene gå. Så det var et veddemål vi tapte med glede. Det var et vinn-vinn veddemål, sa Gjörup.

Da var det bare å slå fast:

På Øya holdes framdriftsplanen presist for byggefase 2 - og utbyggingen kommer i mål godt under budsjett!

Dermed måtte følgende sjefskvartett marsjere:

Fra NCC Construction: adm. direktør Peter Gjörup og prosjektsjef Arild Grønsdal. Fra Helsebygg Midt-Norge: adm. direktør Johan Arnt Vatnan og utbyggingsdirektør Knut Ragnar Heimdal. Alle utstyrt med T-skjorter: ”Sjefen må gå”.

Starten gikk i Gastrosenterets vestibyle. Derfra vandret kvartetten gjennom gangbroene i det nye univeristessykehuset og ut i Trondheims gater.

Så bar det ut på gamle E6 med matstasjoner på Hundhammaren og i Hommelvik – før ankomst på Værnes klokka 17.30.

- Det har gått bedre enn vi trodde. Vi var litt spent. Vi har pratet mye, tullet litt, litt regn på slutten, men det er sånn det er i Trøndelag.Det har vært veldig bra å samarbeide med NCC i dette prosjektet. Vi har hatt noen motvinder og mye medvind, og vi har lært utrolig mye sammen og utviklet oss sammen og det er kanskje det aller viktigste, sa Vatnan da han kom i mål.

Se mer hos Helsebygg Midt-Norge