Toppledelsen går

I dag må øverste ledelse i Helsebygg og NCC gå 3,8 mil fra Øya til Værnes.

Den lange marsjen er resultat av et fire år gammelt symboltungt veddemål mellom topp- og mellomledelse på St. Olavs Hospital. Her forpliktet partene seg til å gjennomføre sykehusutbyggingen slik at alt er i rute innen 9. september. Hvis ikke måtte mellomskiktet gå. Og i motsatt fall, toppledelsen, melder Helsebygg Midt-Norge på sine nettsider.

Nå er det bare å slå fast:

På Øya holdes framdriftsplanen presist for byggefase 2, og storutbyggingen kommer i mål godt under budsjett.

Dermed må følgende sjefskvartett marsjere den tunge veien i morgen (alle utstyrt med t-skjorte: "Sjefen må gå!": Prosjektsjef Arild Grønsdal (NCC), adm. dir. Johan Arnt Vatnan (Helsebygg), utb. dir. Knut Ragnar Heimdal (Helsebygg) og adm. dir. Peter Gjörup (NCC).

Starter går klokka 09.09 fra Gastrosenterets vestibyle. Derfra går kvartetten gjennom gangbroene i det nye sykehuset til Hotell St. Olav. Så er det ut i bygatene og etter hvert inn på gammelveien til Værnes. Underveis blir det mat- og drikkestasjoner på Grillkjøkkkenet på Hundhammaren (11–12) og Rampa i Hommelvik (14–15). Målet for marsjen er avgangshallen på Værnes og beregnet ankomstid er ca. klokka 17.

Les mer her