Glava lanserer Tettesystem

Glava lanserer komplette tettesystemsom kan tilpasses alle typer bygg.

Produktene har høy kvalitet med gode tekniske verdier og innehar Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk.

Sortimentet i Glava Tettestystem består av:

Vempro vindsperre - diffusjonsåpen vindsperre som sikrer god uttørking av konstruksjonen. Den etasjehøye vindsperren fåes i bredder på 3 meter, 2,74 meter og 1,3 meter.

Diffusjonsåpent undertak Vempro R+ - diffusjonsåpent undertak beregnet på alle typer skråtak med vinkel fra 15 grader og opplektet taktekking. Vempro R+ legges rett på sperrer eller isolasjon og krever ingen luftespalte mellom isolasjon og undertak. Leveres i ruller i dimensjonen 1,5 meter ganger 50 meter.

Vempro S svillemembran - samme materiale og egenskaper som Vempro vindsperre. Den er i tillegg påført butylbånd som gir god tetting mellom grunnmur og bunnsvill. Vempro S svillemembran er lett, kleber godt mot murkronen og er enkel å montere.

Glava Tettlett - et elastisk tettebånd av butyl med stor strekkutvidelse og som er lett å forme. Tettebåndet egner seg til tetting av gjennomføringer fra de minste rør til piper. Produktet har stor festestyrke til de fleste materialer. Det er aldringsbestandig og beholder sin fleksibilitet i byggets levetid. Fåes i bredder på 60 millimeter og 90 millimeter.

Glava Elboksmansjett - en selvklebende mansjett for rask, enkel og sikkert tetting rundt elbokser. Produktet finnes i tre størrelser tilpasset enkeltboks, halvannenboks og takboks.

Øvrige produkter inkluderer blant annet avstivningsstag, dampsperre, diverse taper, tettebånd og monteringslim. Vempro-produktene i Glava Tettesystem er levert av The Dow Chemical Company, som er Glavas samarbeidspartner i det norske markedet gjennom en årrekke.

De nye tetteproduktene vil bli vist frem på Glavas stand på messen Bygg Reis Deg på Lillestrøm den 22. til 27. september.