NCC fortsetter å sponse friidrett

NCC i Norge fortsetter å støtte barne- og ungdomsarbeidet til Norges Fri-idrettsforbund.

- NCC synes det er viktig å bidra til positive og sunne aktiviteter blant barn og unge. Og vi er veldig fornøyde med å kunne være med å bygge opp morgendagens friidrettsprofiler, sier Petter Moe, direktør for Forretningsutvikling og Strategi.

NCC har sponset barne- og ungdomsarbeidet i Norges Fri-idrettsforbund siden 2004. Hovedarrangementene er regionmesterskapene NCC-lekene, NCC Friidrettens dag og NCC Sommerleir. Rundt 15 000 barn i 300 klubber deltar hvert år på disse arrangementene.

- Friidrett utøves over hele Norge, i likhet med NCCs virksomhet. Det er positive og sunne verdier i friidretten, noe vi også er opptatt av i NCC, sier Moe.

Med avtalen er NCC en av hovedsponsorene til Norges Friidrettsforbund. Avtalen løper over inntil fem år og gir NCC profileringsmuligheter samt mulighet til å bruke friidrettsutøvere i profilering og i arrangementer.

- Vi er veldig fornøyd med at NCC fortsetter å støtte barne- og ungdomsarbeidet til Norges Fri-idrettsforbund. Det er veldig viktig for satsingen fremover, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor.

Den 5. og 6. september arrangeres regionmesterskapet NCC-lekene på Osterøy, Lillestrøm og Stjørdal.