Spenncon leverer til Lørentunnelen

Spenncon AS skal levere betongelementer til en verdi av over 30 millioner kroner eks. mva. til vann og frostsikring av den nye Lørentunnelen i Oslo.

Adm. direktør Ingrid Dahl Hovland i Spenncon mener leveransen bekrefter Spenncons konkurranseevne også innen vei og tunnel.

- I tillegg til å være et spennende prosjekt som vi ser frem til å jobbe med, er denne kontrakten svært viktig for vår vei- og tunnelsatsing, sier hun.

Byggingen av Lørentunnelen er en sentral del av utbyggingen av den nye Ring 3, og Veidekke startet arbeidet med tunnelen allerede i 2008.

Betongelementene til Lørentunnelen produseres på Spenncons fabrikk på Hønefoss. Leveransen har planlagt oppstart 1. halvår 2011.

- Å vinne et oppdrag av denne størrelsen er både motiverende og inspirerende for alle oss som jobber. Det gleder oss stort at Spenncon blir førstevalget i en slik anbudsprosess, sier prosjektleder Geir Haugen i Spenncon.

Veidekke Entreprenør la blant annet vekt på evalueringskriteriene tid, kostnad og kvalitet da valget av betongleverandør til vann og frostsikringsarbeidene ble foretatt.

- Vi ser frem til at Spenncon leverer betong med høy kvalitet på en effektiv måte til en konkurransedyktig pris, sier prosjektleder Bjørn Lad i Veidekke Entreprenør.