Vianova Systems øker på alle fronter

På tross av finanskrise og nedgangstider øker Vianova Systems omsetningen, ansetter flere nye medarbeidere og satser hardt på stadig nye produkter og markeder.

I første halvår 2009 har Vianovas nysalg av Novapoint-lisenser i Norge økt med hele 10 % og bemanningen økt fra 46 til 53 i Norge, og til 160 internasjonalt. Den totale kundeomsetningen i Norge for halvåret, var på ca 40 millioner kroner, kontra ca 36 millioner sammenlignet med i fjor til samme tid.

- Noe av den positive utviklingen vi erfarer kan kanskje indirekte tilskrives tiltakspakken fra regjeringen, men det som først og fremst er årsaken til fremgangen er en planlagt utvikling av våre produkter og virksomhetsområder, uttaler markedsdirektør Patrick Mc Gloin i Vianova Systems. - Det er klart vi nyter noe godt av stimuleringstiltakene i bygg- og anleggssektoren, ingeniørene ute i prosjekteringsorganisasjonene er i stor grad avhengig av våre Novapoint-applikasjoner, men det er først og fremst vår målrettede videreutvikling av våre kunde- og markedstilpassede Novapoint-produkter som gjør susen, sier han.

Inneværende år har Vianova Systems ansatt hele 7 nye medarbeidere, både innen salg, kundestøtte og utvikling. Selskapet har også endret salgsmodellen og inngått et tettere samarbeid med Autodesk for å styrke produkt- og tjenestetilbudet og komme nærmere brukerne.

I tillegg foregår det en stadig utvikling og videreutvikling av selskapets Novapoint-applikasjoner. Siste skudd på stammen er Novapoint Waterway til å prosjektere farleder til vanns. Sist, men ikke minst, gjøres det en opptrappet utvikling av neste generasjon av Novapoint.