Diamant bits med X-factor

X-Core-bits til RotoZips spiralsag er en ny teknologi som sikrer raske utskjæringer og lang levetid  

X-Core er siste skudd på stammen innen diamantverktøy og kan skjære rene snitt uten brudd i selv de hardeste materialene og dessuten brukes til å utvide eller rette på eksisterende hull.

Takket være ny teknologi kan én enkelt X-Core bit tørrutskjære helt opp til 100 hull i porselen før den skal skiftes ut. Det skyldes særlig en herdingsprosess i et vakuumkammer med en temperatur på over 1.000°, som får diamantpartiklene til å sitte helt tett og presist sammen uten høydeforskjeller eller overlapninger. Det gjør X-Core langt sterkere enn tradisjonelle diamantbor.

X-Core fås i åtte forskjellige størrelser med en arbeidsdiameter fra 6 til 35 mm og en skaftdiameter på 6,3 mm til dype utskjæringer på over 30 mm. Den veiledende utsalgsprisen eks. mva. er kr. 268.

RotoZips spiralsager er enklere å bruke og er lette i vekt. De fungerer med en roterende bevegelse som sikrer at du kan skjære raske snitt i en lang rekke vanskelige materialer, og det finnes et bredt utvalg av tilbehør som blant annet kan arbeide i granitt og gulvfliser. RotoZips spiralsag kan derfor erstatte mye av det spesialverktøyet som flisleggere og blikkenslagere bruker.