Fortjenestemedaljen til Ølen Betong-medarbeidere

Bedriften Ølen Betong AS fyller i år 35 år. Noen få av medarbeiderne har vært med fra starten av og så lang tjenestetid krever en påskjønnelse.

Tre ansatte fikk en påskjønnelse fra `Det Kongelige Selskap for Norges Vel` under en høytidlig overraskelse da ordføreren dukket opp på bedriften 1. juli.

Etter at administrerende direktør Arne Haldorsen hadde gitt informasjon om utviklingen i en bedrift som til tross for finanskrisen går svært bra, trådte ordfører Arne Bergsvåg i Vindafjord inn.

Ordføreren hadde fått det ærefulle oppdraget å tildele "Det Kongelige Selskap for Norges Vel" sin fortjenestemedalje til tre medarbeidere som tilsammen har 105 års ansettelse i bedriften. Sammen med medaljen ble det overrekt blomster og diplom.

Monrad Berge har 37 års tjeneste med ansvar for regnskap og økonomi. En stund på 90 tallet var han også daglig leder.

Otto Aalmo, med 36 års ansettelse innen ferdigbetong og som kontrolleder. En nøkkelperson i bedriften når det gjelder forskning og utvikling av betongresepter.

Knut Arne Skartland, med 32 års ansettelse ved fabrikken i Ølensvåg hvor han i begynte som formann i 1976 og i mange år var produksjonsleder ved den nye fabrikken på Bergsneset.