Klarer både betong, metall og tre

Borehammer, boremaskin og skrumaskin. Når du monterer kjøkkenmøbler og henger opp bilder, lamper og gardinstenger trenger du forskjellige verktøy.

En skrumaskin til å skru delene sammen, en boremaskin til å bore i tre eller metall og til slutt en drill til å drille hull i harde betongvegger.

Den nye Uneo fra Bosch har alle funksjonene samlet i en maskin. Det både forenkler alt arbeidet du gjør, og gir mer plass i verktøykassen.

Én maskin klarer alt
Uneo klarer nesten alt bore- og skruarbeidet i hjemmet og i hagen. Å lage hull i betong med en diameter på opp til ti millimeter går like lett som boring av hull i tre med en hulldiameter på opp til ti millimeter. Den skrur også i skruene til beslagene til veggskapene.

Alltid klar til bruk
Uneo har et oppladbart lithium-ionbatteri på 14,4 V. Den har alle fordelene ved den moderne batteriteknologien som er kjent fra mobiltelefoner og bærbare PC`er - lav vekt, ingen selvutlading og ingen memory-effekt. Det betyr at batteriet kan settes til opplading akkurat når man vil, og man behøver ikke å vente til batteriet er helt flatt før det lades opp igjen. Batteriet mister ikke kapasitet hvis det ikke er i bruk i en lengre periode. Uneo er utstyrt med en rød og en grønn lysdiode slik at du til enhver tid kan kontrollere ladetilstanden. Når den grønne diode lyser er maskinen tilstrekkelig oppladet; hvis den røde dioden lyser anbefales det snart å lade batteriet.

Hurtig forvandling fra bore- til skrumaskin
Uansett om det skal henges opp hyller eller lamper, monteres gardinstenger eller installeres hvitevarer på kjøkkenet, kan du trygt la din tunge, gamle verktøykasse stå i skapet. Det er slutt med å gå opp og ned stigen for å hente verktøy. Nå kan man nøye seg med å ha bor og bits i lommen og et multiverktøy i hånden som er på størrelse med en håndmikser, og veier litt mer enn ett kilo. For å sikre gode resultater på kort tid har Bosch utstyrt Uneo med Special Direct-systemet som gjør det lett å skifte bits uten å skulle bruke annet verktøy. Sett inn en bit, la den få feste og det er klart til bruk. Alle husets slitte partier ordnes i en fart. Med Uneo har du alltid det riktige verktøyet for hånden.

Uneo leveres i en praktisk oppbevaringskuffert. Med maskinen følger et betongbor, et multiconstruction-bor, to sekskant borebits til tre og metall, samt fire skrubits.