Bygger Herkules Storhandelssenter

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg AS har inngått kontrakt med Sektor EiendomsUtvikling om bygging av Herkules Storhandelssenter i Skien. Kontraktssummen er på 95 mill. kroner ekskl. mva.

Prosjektet er en totalentreprise og består av riving, renovering og nybygg av i underkant av 15.000 kvadratmeter. Norske Stålbygg AS har selv tegnet og utviklet prosjektet gjennom nesten tre år i tett samarbeid med kunden.

- Dette viser tydelig den merverdi som ligger i å samarbeide med en kunnskapsrik og langsiktig entreprenør som oss. I disse tider er det dessuten svært hyggelig å oppleve at man er attraktiv, samtidig som prosjektet sikrer både omsetning og sysselsetting ut 2010, uttaler daglig leder i Norske Stålbygg AS, Hans Gunnar Dokken.

- Vi er svært fornøyd med den avtale som nå er inngått. Norske Stålbygg AS har vært en helt sentral medspiller og har utvist imponerende stayerevne. Sektor EiendomsUtvikling AS har utviklet Herkules-området gjennom flere år, og storhandelssenteret på ca. 15.000 kvadratmeter kommer i tillegg til eksisterende arealer på 40.000 kvadratmeter, sier utviklingsdirektør i Sektor EiendomsUtvikling AS, Petter Falkgård Andersen.

Arbeidet er påbegynt og skal ferdigstilles til julehandelen i 2010.