Byggmakker velger 2veis

Byggmakker Norge AS har valgt kommunikasjonsbyrået 2veis as som sitt PR-byrå. Det er inngått en 2-årig samarbeidsavtale mellom selskapene.

2veis skal bistå Byggmakker med kommunikasjonstjenester innenfor forbruker- og
proffmarkedet, samt på selskapskommunikasjon.

- 2veis har bistått oss i kommunikasjon mot proffmarkedet. Vi har vært svært fornøyd med dette arbeidet og ønsker nå å bruke 2veis på hele spekteret innen PR. I valget av 2veis har også deres spisskompetanse på miljø og samfunnskommunikasjon vært avgjørende, sier Irlinn Tystad, salgs-
og markedsdirektør i Byggmakker Norge AS.

Byggmakker har i følge Norsk kundebarometer 2009 Norges mest tilfredse
byggvarekunder. Selskapet ønsker å forsterke og videreutvikle denne
posisjonen.

- Vi skal gjøre det enklere og lettere for kundene å handle byggevarer. En rekke butikker vil bli modernisert med nytt konsept og nye butikker vil bli åpnet i tiden som kommer. Vi satser også på nye tjenesteprodukter. 2veis vil være en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid for å fortelle nye og eksisterende kunder om dette, uttaler Tystad.

- Vi gleder oss til å få lov til å jobbe med Norges største og beste byggvarekjede, som fortsatt har store ambisjoner. Det er spesielt motiverende å jobbe for en kunde som er inne i en tøff markedssituasjon, men som likevel våger å satse. Vi er overbevisst om at det vil gi resultater, uttaler Øystein H. S. Moen, daglig leder i 2veis.