Mer fart hos Norgeshus

Boligprodusenten Norgeshus har så mye å gjøre for tiden slik at det har vært nødt for hovedkontoret å ansette tre nye medarbeidere.

- Etter en rolig høst og vinter i 2008 har aktiviteten i byggebransjen nå tatt seg opp igjen, sier Dag Runar Båtvik, som er administrerende direktør i Norgeshus as.

Aktiviteten blant Norgeshusforhandlerne er bra, og da blir det mye å gjøre for ingeniørene og arkitektene ved hovedkontoret på Melhus.

- Det er spesielt på enebolig og småhusmarkedet vi merker økningen, og kjeden igangsatte 160 boenheter i første kvartal, opplyser Båtvik som synes dette er en meget god start på året.

To av de nytilsatte ingeniørene skal jobbe i enebolig/hytteavdelinga, mens en er ansatt ved reguleringsavdelingen.

- Vi jobber kontinuerlig med å utvikle kjeden for å kunne tilby tjenester innen områder som er aktuelle for forhandlerne våre og bransjen generelt. Nå har vi styrket kompetansen ved hovedkontoret på flere områder knyttet opp mot reguleringssiden og kan utføre vei -, vann- og avløpsprosjektering, opplyser han.

Norgeshuskjeden består av 108 forhandlere som er spredt over hele landet. De er i hovedsak mellomstore byggefirmaer som holder til utenfor de aller største pressområdene.

- Dette er en viktig faktor som har påvirket den økningen som kjeden nå opplever i enebolig og småhusmarkedet, mener Dag Runar Båtvik.