F. Holm fyller 50 år

F. Holm ble etablert i 1959, og er et av Norges eldste selskaper innenfor prosjekt- og byggeledelse.

Selskapet ble kjøpt av Facility Management selskapet NEAS i begynnelsen av fjoråret, og ble samlokalisert med resten av NEAS i desember. Selskapet dekker alle prosjektadministrative tjenester innenfor byggebransjen samt taksering.

F. Holm har avdelingskontorer i Oslo, Romerike, Østfold og Vestfold. Selskapet har hatt ansvar for en rekke betydningsfulle byggeprosjekter i løpet av de 50 årene de har eksistert. De har vært involvert i prosjekter som Henie Onstad Kunstsenter på Høvik, Vikingskipet på Hamar, Ullevål sykehus, Den Norske Opera, ombygging av Norges Banks hovedkontor og mange andre.

Selskapets 50-års jubileet markeres med kundearrangement på deres nyoppførte hovedkontor inntil E18 på Lysaker. Her kommer både Norwegian Property sjef Petter Jansen og filosofen Øyvind Kvalnes som forhåpentligvis vil gi interessante faglige påfyll i disse nedgangstider.

- Vi er stolte over å representere så lange tradisjoner i byggebransjen. Vi tror at stadig flere kunder ønsker robuste samarbeidspartnere med høy kvalitet og tradisjoner fremfor døgnfluer. Selskapet ble kjøpt av NEAS gruppen fordi F. Holm er et av de eldste og mest velrenommerte selskapene i Norge innenfor prosjekt- og byggeledelse, sier selskapets adm. direktør Gregers Barfod som selv kommer fra NEAS og som initierte oppkjøpet.