Stolt av nytt Teknikk-anlegg

Maxbo Proff Teknikk har flyttet fra Fossum og er nå på plass i et flunkende nytt distribusjonsanlegg for forskalingsutstyr med butikk på Vøyenenga i Bærum.

På den 12 mål store flate tomten har det Løvenskiold-eide selskapet Teknikk AS fått et mye mer egnet anlegg blant annet for transport med lastebiler med høye lass. Samtidig har selskapet fått to skreddersydde bygg for virksomheten. Hovedbygget på 2400 kvadratmeter inneholder administrasjon, butikk og lager. Det andre bygget på om lag 1000 kvadratmeter huser verksteder, en renoveringslinje, vaskehall samt lagerplass for småutstyr knyttet til forskalingsvirksomheten som nå har kommet frostfritt under tak.

- Dette er et moderne anlegg som vi er stolte av. Her kan vi ta imot kundene på en enestående måte. Samtidig kan vi tilby en god arbeidsplass hvor Teknikk kan vokse ytterligere, sa konsernsjef Carl Otto Løvenskiold da han åpnet anlegget på Vøyenenga sist onsdag.

- Vi har ambisjoner for dette nye konseptet som retter seg mot byggevirkomhet knyttet til mur, betong og forskalingsprodukter, kommenterer Løvenskiold som opplyser at Teknikk AS åpnet et liknende anlegg i Bergen for to år siden og at et neste fremstøt vil skje i Tromsø.

Løvenskiold kan videre opplyse at Teknikk sammen med sin samarbeidspartner tyske Meva som er en av de tre store innen forskaling i Europa, kan tilby kundene høy kompetanse også innen prosjektering og utførelse av betong- og murkonstruksjoner innen bygg og anlegg. Blant pågående referanseprosjekter er landanlegget for Bjørvika-tunnelen samt det nye DnBNor- bygget som inngår i Barcode-rekken i Bjørvika.

- Med konseptet Maxbo Proff Teknikk som opererer i innledende fase for bygge- og anleggsprosjekter, tar vi aktivt del i en større del av verdikjeden i byggenæringen, kommenterer konsernsjef Løvenskiold som også er en betydelig aktør i proffmarkedet for byggevarer gjennom Maxbo Proff.