Navarsete på jobb igjen mandag

Samferdselsminister og Sp-leder Liv Signe Navarsete gyver løs på valgkampen etter å ha vært satt ut av spill i tre uker med sterke brystsmerter. 

Legene fryktet angina da Liv Signe Navarsete kom med sterke smerter i brystet etter 17. mai-helgen. Smertene hadde tiltatt etter at de først dukket opp i påsken. Men etter en uke med status som akuttpasient, kunne legene på Haukeland universitetssjukehus avblåse hjertefaren og konstatere at smertene skyldtes betennelse i en del av brystveggen.

- Det skyldtes verken arbeidspress eller stress, men er noe som alle kan få. Jeg går fortsatt på betennelsesdempende medisiner, men skal trappe ned og slutte med dem snart, sier Navarsete til NTB.

Mandag morgen var hun tilbake på jobb i Samferdselsdepartementet og ble tatt i mot av kollegene med klemmer og blomsterbuketter. Navarsete er forsiktig med å komme med uttalelser og signaler om aktuelle politiske saker, og sier den kommende valgkampen blir blant hennes viktigste arbeidsoppgaver framover.

- Fortsatt rødgrønn regjering er viktig, men vi skal vise folk at Senterpartiet også er viktig for næringsutvikling i hele landet, bosetning, samferdsel og ikke minst å holde Norge utenfor EU, sier hun.