Høy presisjon

Milwaukees nye MS 305 DB kapp-/gjærsag vil passe for både håndverkere og trearbeidere.

Milwaukees nye sag har digitalt avlesnings display gir en presisjon på 0,1 grader hver gang, noe som gjør det enkelt å stille inn presise gjæringsvinkler og gjør det mulig for brukeren å tilpasse sagen i mange forskjellige vinkler med kun én hånd. 

Kapp-/gjærsagen kan sage bredere bord sammenlignet med en sag uten glidestenger, MS 305 DB har en gjæringskapasitet på 55 grader til venstre og 60 grader til høyre, med gjæringskutt på 48 grader høyre/venstre samt variable innstilling av dybdeanslag. Doble integrerte arbeidslys lyser opp arbeidsstykket og kuttelinjen fra begge sider av sagbladet, hvilket gjør det enklere for brukeren å se når sagbladet treffer arbeidsstykket.  

Milwaukee MS 305 DB kapp-/gjærsag har også en motor på 1800 W med teknologi for konstant kraft. De 3200 o/min forblir de samme både ved ubelastet hastighet samt ved kutting for raske og rene kutt, selv i hardt trevirke.  

Sagen er også utstyrt med en praktisk integrert støvavsug som fanger opp til 75% av støv og flis. Støvavsuget fanger støv fra begge sider av bladet og leder det ut bak sagen.