Konserndirektør

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bygge- og anleggsnæringen. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, spesialrådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Våre 270 medarbeidere i Trondheim og Oslo jobber hver dag for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn. SINTEF Byggforsk har sitt hovedsete i Oslo og vil inngå som ett av 8 konsernområder i SINTEF. Les mere på www.sintef.no ogwww.sintef.no/byggforsk 

FirmaSintef
Fylke
SøknadsfristSnarest

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bygge- og anleggsnæringen. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, spesialrådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Våre 270 medarbeidere i Trondheim og Oslo jobber hver dag for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn. SINTEF Byggforsk har sitt hovedsete i Oslo og vil inngå som ett av 8 konsernområder i SINTEF. Les mere på www.sintef.no og www.sintef.no/byggforsk

SINTEF Byggforsk, et av Europas største Byggforskningsmiljø, søker:

Konserndirektør

 

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt innen bygg, anlegg og eiendom. Denne næringen er viktig for norsk verdiskaping. Økt satsing på forskning, utvikling og kompetanseheving er en forutsetning for å opprettholde en nasjonal sterk og fremtidsrettet virksomhet.
Konserndirektør har ansvar for å lede SINTEF Byggforsk sin samlede virksomhet. Spesielt nevnes å markere Sintef Byggforsk som et av Europas ledende byggforskningsmiljø.

Konserndirektør vil være en pådriver i utforming av instituttets strategi og videreutvikling av samarbeidet med aktørene i næringen.

Vi søker en person med solid ledererfaring og god forståelse for ledelse av en forskningsorganisasjon.
Evne til å arbeide for bedre rammebetingelser vil bli tillagt vekt.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SINTEF Byggforsk i prosessens innledende del.
Fornærmere informasjon om stillingen, kontakt våre rådgivere hos Bonaventura, Jo Skjelstad, tlf 414 31 954 eller
Patrick Gjønnes, tlf 410 42 063. Henvendelser/CV sendes snarest via www.bonaventura.no  eller til Bonaventura,
Beddingen 8, 7014 Trondheim.

Vis flere stillinger: