Byggmax leter etter nye tomter

Byggevarekjeden BYGGmax er på tomtejakt og ønsker tips om tomter eller bygg i Norge der kjeden kan etablere nye varehus.

For å sette fart på prosessen, henvender Byggmax seg nå til publikum for hjelp. Byggevarekjeden utlover en finnerlønn på 100.000 kroner for hvert tips som fører til kontrakt av tomt eller bygg.

2008 var et godt år for Byggmax med en samlet vekst på 18 %. I Norge opplevde kjeden en dobling av omsetningen sammenlignet med 2007, og det forventes en positiv vekst også i 2009.

- Vår ambisjon er 10-15 nye byggevarehus i Norge i løpet av noen år og vi ser frem til å motta tips om aktuelle tomter og bygg, forteller administrerende direktør i BYGGmax, Magnus Agervald.

Han er spesielt på jakt etter tomter og bygg på følgende steder; Haugesund, Bergen, Skedsmo/Lillestrøm, Alna/Nordre Aker, Follo/Ski, Tønsberg/Horten, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Molde, Ålesund, Trondheim, Moss, Hønefoss, Lillehammer og Askim/Mysen.

Kun én person kan få finnerlønnen i hvert område, så her gjelder først-til-mølla-prinsippet. For å få finnerlønnen må det være en spesifikk tomt eller bygning (ikke tips om et område), som BYGGmax ikke allerede har funnet selv. Det er ønskelig med tomter fra 8` - 10.000 kvm, og bygg opp til 2.500 kvm.

Den svenske byggevarekjeden etablerte seg i Norge i 2007, og har siden åpnet ti butikker her i landet.

- Vi er svært fornøyd med utviklingen i Norge og vil derfor satse på å åpne flere varehus her. Ettersom stadig flere blir bevisste i forhold til pris, har vi stor tro på at vi med vårt lavpriskonsept har gode sjanser for å lykkes i dette markedet, sier Agervald.