Business Development Director

FirmaMercuri Urval
Fylke
SøknadsfristSnarest

Mercuri Urval er engasjert av en større internasjonal aktør innenfor profesjonelle tjenester på teknisk sektor, for å identifisere seniorkandidater med nødvendig erfaring og personlig driv og engasjement til stilling som Business Development Director. Den som ansettes vil få ansvar for å etablere og bygge opp en dynamisk lokal organisasjon i Norge.

Business Development Director

 

Ansvarlig for etablering av ny større konsulentorganisasjon i Norge

Vår klients viktigste kompetanseområder er innenfor planlegging, design og fasilitering av større prosjekter over en stor bredde av fagdisipliner. Innledningsvis vil fokus i Norge være på baneprosjekter, hvor vår klient allerede er en dominerende leverandør av konsulenttjenester på verdensbasis.

Innen to år skal den norske selskapet ha vokst til en antatt kritisk masse på 2-300 høyt kompetente og motiverte medarbeidere. Noen av disse vil bli nøkkelaktører også i den internasjonale organisasjonen, og engasjert inne for en rekke faglige og geografiske områder, med de muligheter dette åpner utviklings- og karrieremessig.

Vår klient ønsker også å etablere anerkjente Centres of Excellence i Norge innen viktige disipliner, for eksempel på tunnelområdet.

Vår klient vurderer en kombinasjon av tradisjonell rekruttering og oppkjøp som strategi for å nå sine ambisiøse mål i Norge, i tillegg til å supplere den norske organisasjonen med nødvendig teknisk- og ledelsesmessig ekspertise, spesielt i oppbyggingsperioden.   

Business Development Director vil, i nært samarbeid med sin ledelse i den internasjonale organisasjonen, være ansvarlig for alle deler av oppbyggingen av det norske selskapet.  Vedkommende vil også bli ansett som kandidat til posisjonen som administrerende direktør i modningsfasen etter oppbyggingen.

Suksessrike kandidater vil ideelt sett ha en utdanning på Mastergradnivå, ha en dokumentert erfaring fra oppbygging og/eller vellykket ledelse av en større konsulentorganisasjon. Vi forventer at kandidatene har et bredt og dypt nettverk innenfor store deler av fagfeltet og kundemassen, samt dybdekjennskap innenfor den tekniske del av det norske konsulentmarkedet.

Hvis du har sterk kommersiell fokusering, er bunnlinjedrevet og i stand til å sette og oppnå vekst- og budsjettmål og samtidig er interessert i denne unike muligheten, send snarest din kortfattede søknad med CV på www.mercuriurval.no merket "NO-KHS-19191". Alternativt, hvis du ønsker ytterligere informasjon, eller en konfidensiell drøfting av denne utfordrende mulighet, ta kontakt med Knut H. Slevigen, tlf. +47 975 59 037.

Vis flere stillinger: