Rambøll vokser

Fredag 24. april overtok Rambøll selskapet Sivilingeniør Morten Fernløf AS i Sarpsborg.

Til tross for forventninger om en mer utfordrende markedssituasjon fortsetter Rambøll sin langsiktige oppkjøpsstrategi.

- Sivilingeniør Morten Fernløf AS har i dag en sterk posisjon både i Østfold og Østlandet for øvrig. Dette er en virksomhet som strategisk passer meget godt inn hos oss, sier administrerende direktør i Rambøll, Jan Ove Holmen.

Siden årsskifte har Rambøll kjøpt tre selskaper i ulike deler av landet, og har i løpet av det siste året styrket sin tilstedeværelse i Østfold. I april 2008 kjøpte Rambøll Sivilingeniørene Inglingstad & Tørnqvist AS i Fredrikstad.

Bra for kundene
- Det at vi nå blir en del av en nasjonal og internasjonal virksomhet vil gjøre oss i stand til å tilby våre oppdragsgivere et bredere tjenestetilbud innen flere fagområder. Gjennom Rambøll får vi dessuten adgang til flere interessante markeder, sier daglig leder i Sivilingeniør Morten Fernløf AS, Morten Fernløf.

Styrker kompetansen
- Vi er en virksomhet i vekst med behov for tilgang på kompetanse. Rambølls sterke og brede fagmiljø vil gjøre oss mer attraktive for potensielle medarbeidere, samtidig som det vil bidra til å videreutvikle den kompetansen vi har i dag, sier Fernløf.