Et annerledes konferansesenter

- Mediehuset Byggeindustrien kjøpte i 2007 en gård i Värmland i Sverige. Formålet var i første rekke at gården skulle brukes som en bedriftshytte. Men det har også ligget i kortene at gården kunne benyttes til mindre kurs og møter, sier sjefredaktør Per Helge Pedersen.

I vinter er store deler av låven bygget om til et moderne kurs- og konferansesenter. Det er innredet et stort møteromsloft. Det er serveringsrom og en egen relaxavdeling med badstu og jacuzzi. Det er også blitt flere sengeplasser. Det nye anlegget er allerede tatt i bruk - og tilbakemeldingene er meget gode, sier Pedersen.
I helger og ferier et Bingen forbeholdt de ansatte, men i midtuken er huset disponibelt. Dette er et meget velegnet sted for en mindre gruppe. Det er sengeplass til mer enn 20 personer.

Bingen ligger mellom Töcksfors og Ärjäng. Grensen passeres ved Ørje. Veien forbi Askim begynner å bli svært god med mye 4-felts vei. Bilturen fra Oslo tar under to timer.

Det å leie Bingen kan være et meget rimelig alternativ som i disse finanstider bør veie tungt. Kjøper man mat og drikke i Sverige er besparelsen stor. De fleste som har leid Bingen ordner selv med mat. Tar man med sengetøy selv - vil man spare mye i forhold til det å ta inn på et vanlig hotell. Det å jobbe sammen om matlaging og servering bidrar også til lagånd og samspill. Skal man drive teambuilding er stedet helt supert. Det er stille og rolig på Bingen - og omgivelsene er flotte. Det er mange aktivitetstilbud.

Den som er interessert i å leie eller høre mer om betingelser - kan ringe 23 70 95 23 eller sende en mail til vår bookingansvarlige - Anna Karin Karlsson - ak@bygg.no. Vi har åpnet for ekstern utleie til bedrifter og organisasjoner.

Du kan lese mer om Bingen på vårt nettsted www.bingen.se