AF bygger på Vinderen

AF Gruppen har inngått avtale med Lille Vinderen Park AS om riving av fire eneboliger og oppføring av fem nye bygg med 31 leiligheter og garasje på Vinderen i Oslo. 

Mens mange leilighetsprosjekter er satt på vent på grunn av manglende interesse i markedet, opplever prosjektet Lille Vinderen Park det motsatte. Allerede før første spadetak er satt, er 19 av 31 leiligheter solgt. Prosjektet er et av få boligprosjekter av denne størrelsen i Oslo som er besluttet igangsatt i 2009.

Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise og har en verdi på NOK 65 millioner. Oppstart er april 2009 med planlagt ferdigstillelse sommer 2010.

- Vi er fornøyd med kontrakten med AF Gruppen, og ser frem til at byggingen straks kommer i gang. Vi må ellers si oss fornøyd med at prosjektet selger i dagens marked noe som vi mener har å gjøre med kvalitet og beliggenhet, sier Tollef Svenkerud i Lille Vinderen Park AS.

- AF Gruppen har solid erfaring med å oppføre leilighetsprosjekter. I dagens marked er det ekstra hyggelig å få tildelt ett av få boligprosjekter av denne størrelsen. Leilighetene som skal bygges ligger sentralt i et attraktivt område i Oslo, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.