Kårer Norges beste garasjeband

Nå skal alle landets garasjeporter åpnes. Norges beste garasjeband får spille live på rockefestival.

Den store rockedrømmen er å bli oppdaget, løftet ut av garasjen og opp på en scene. Nå blåser Grimstad Garasjene liv i denne drømmen og kårer Norges beste garasjeband.

_ En garasje har mange bruksområder, og hver eneste dag øver små og store band i garasjer i hele Norge. Nå ønsker vi å gi ett band muligheten til å få spille live på en skikkelig rockefestival, sier salgs- og markedssjef i Ugland Industrier Terje Arentz.

Vinneren av konkurransen, «Norges beste garasjeband», får nemlig opptre live under Grimstad Rockfest 6. juni. På festivalen spiller blant annet Åge «Glam» Steen Nilsen fra Wig Wham og Dag Ingebrigtsen, kjent fra The Kids.

I dag starter konkurransen, og Arentz både tror og håper mange band melder seg på.

_ Jeg tror mange band drømmer om å få spille en ordentlig konsert foran mange publikummere. Når har de muligheten til å spille live foran hundrevis av tilskuere sammen med mange kjente band på en skikkelig rockefest, sier han.

Det er mulig å melde seg på til konkurransen fram til midten av mai. Da plukker en jury ut fem finalister som publikum skal stemme fram.

_ Enten bandet er nytt eller gammelt, unge eller voksne kan de melde seg på ved å sende oss en lydfil eller video, sier Arentz.

Mer informasjon om konkurransen: http://www.garasjer.no